jempol logo white

Soalan Lazim

Hubungi Kami

Aduan dan Maklum Balas

Peta Laman

jempol logo white
Utama Sambutan Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia Peringkat Daerah Jempol serta Perasmian Astaka Sri Serting Pejabat Daerah dan Tanah Jempol.

Sambutan Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia Peringkat Daerah Jempol serta Perasmian Astaka Sri Serting Pejabat Daerah dan Tanah Jempol.

25 Sept 2023 l Telah berlangsungnya Sambutan Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia Peringkat Daerah Jempol serta Perasmian Astaka Sri Serting Pejabat Daerah dan Tanah Jempol.

 

Program bermula dengan sesi aerobicthon selama 60 minit dan sesi melukis potret bertemakan Hari Kebangsaan & Hari Malaysia.

Seterusnya perasmian Astaka Sri Serting oleh YB Dato’ Hj Shamshulkhahar bin Hj Mohd Deli, Ahli Parlimen Jempol yang diringi oleh YBrs Puan Nawal binti Mohamed Amin Pegawai Daerah Jempol serta ketua jabatan yang turut hadir ke program tersebut.

 

Terima kasih diucapkan kepada agensi teknikal MPJL, Penerangan Jempol yang telah membantu dari segi persiapan tempat. Terima kasih juga diucapkan kepada agensi – agensi yang telah menghantar wakil bagi program aerobicthon dan pertandingan melukis potret sempena Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia.

Skip to content