jempol logo white

Soalan Lazim

Hubungi Kami

Aduan dan Maklum Balas

Peta Laman

jempol logo white
Utama KONVENSYEN KUMPULAN INOVATIF DAN KREATIF (KIK) 2023

KONVENSYEN KUMPULAN INOVATIF DAN KREATIF (KIK) 2023

22 Ogos 2023, Selasa 
Dewan Theatrette, Wisma Negeri Seremban, Negeri Sembilan
 
Alhamdulillah, kami team THE ANALYSTS dari Pejabat Daerah dan Tanah Jempol diberi peluang untuk menyertai KONVENSYEN KUMPULAN INOVATIF DAN KREATIF (KIK) bagi Perkhidmatan Awam Peringkat Negeri Sembilan Tahun 2023 anjuran Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan.
 
Penyertaaan KIK ini adalah merupakan penyertaan sulung kami bagi kategori inovasi sosial yang menampilkan sebuah portal iaitu Kampung@Jempol.
 Team THE ANALYSTS terdiri seramai 10 ahli yang bertanggungjawab mengembeling daya usaha untuk membina dan mewujudkan portal ini sehingga ianya dapat dipertandingkan dan semoga ianya dapat dimanfaatkan oleh semua. Semoga ada sinar kejayaan untuk kami.
 
24 Ogos 2023. Khamis
Bilik Kenanga, Wisma Negeri Seremban, Negeri Sembilan
Hari yang dinanti-nantikan dengan penuh debaran untuk penilaian persembahan portal Kampung@Jempol daripada team THE ANALYSTS berlansung hari ini.

Dengan ini juga kami menjemput masyarakat yang belum berkesempatan untuk melayari portal kami untuk jumpa kami disini, iaitu Kampong@Jempol di https://jempol.ns.gov.my/ dan cari pengurusan Daerah dan klik pengurusan kampong. Terima kasih kepada semua yang telah menyumbangkan idea, masa dan lelah untuk bersama kami membina portal ini semenjak Julai 2022 yang lalu untuk kegunaan dan manfaat bersama.
Semoga ada sinar kejayaan untuk THE ANALYSTS
 
 
#jempoluntuksemua
#theanalystsPDTJL
Skip to content