jempol logo white

Soalan Lazim

Hubungi Kami

Aduan dan Maklum Balas

Peta Laman

jempol logo white
Utama Konvoi Jempol Bike Week dan Penyampaian Sumbangan kepada Asnaf Daerah Jempol

Konvoi Jempol Bike Week dan Penyampaian Sumbangan kepada Asnaf Daerah Jempol

24 November 2023 l Telah berlangsungnya Program Jempol Bike Week 2023 yang diadakan selama 3 hari iaitu bermula 24 sehingga 26 November 2023, bertempat di Dataran Seri Jempol. Antara aktiviti menarik yang telah dijalankan adalah “Bikers berselawat” yang telah dipimpin oleh Tuan Guru Syeikh Dr Shuhadak, jualan rahmah, aktiviti sukaneka, persembahan dari artis & band, pameran autoshow, senamrobik dan konvoi motor. 


Di dalam kemeriahan aktiviti, tidak dilupakan golongan kurang bernasib baik.  Puan Pegawai Daerah Jempol, Puan Nawal binti Mohamed Amin telah menyempurnakan pemberian sumbangan kepada golongan asnaf di daerah Jempol . Diharap agar sumbangan yang diberikan mampu meringankan sedikit sebanyak beban yang ditanggung.


Program ini telah mendapat sambutan yang menggalakkan daripada penduduk sekitar dan dari luar kawasan Jempol. Terima kasih diucapkan kepada pengunjung yang memeriahkan program. Syabas dan tahniah juga diucapkan kepada pihak penganjur program yang telah mempromosikan Daerah Jempol khususnya kepada orang luar daerah Jempol.


#JempolIndahBeradat #NegeriSembilanBersihMuafakatSejahtera 

pic9
pic10
Skip to content