e-Penyertaan     Galeri      Muat Turun    Lokasi Menarik
  e-Penyertaan Galeri Multimedia Menu Muat Turun Tempat Menarik di Jempol
Dimaklumkan bermula 2023, Kerajaan Negeri Sembilan TIDAK lagi mencetak dan mengepos BIL CUKAI TANAH. Bil Cukai Tanah boleh dicetak melalui Laman Web e-PTGNS.
Aplikasi Mobil MyPTGNS kini tersedia di Google Playstore dan Apple App Store.
KKM telah mengaktifkan ciri terbaru pengesanan penyakit berjangkit (Infectious Disease Tracker) dalam aplikasi MySejahtera bagi kes penyakit berjangkit di kawasan sekitar: ✔️ Penyakit COVID-19 ✔️ Anjing Gila (Rabies) ✔️ Demam Campak (Measles) ✔️ Denggi ✔️ Kaki, Tangan & Mulut (HFMD) Ciri ini boleh membantu orang awam untuk menjalankan aktiviti harian dan merancang perjalanan harian secara lebih berhati-hati. #SihatSejahteraSyawal
KURSUS OCCUPATIONAL SAFETY & HEALTH (OSH) MANAGEMENT IN CONSTRUCTION INDUSTRY
myCuaca merupakan aplikasi mudah alih MET Malaysia yang berperanan sebagai saluran penyampaian maklumat dan amaran bagi cuaca , gempa bumi dan tsunami.
PROSEDUR OPERASI STANDARD (SOP) AKTIVITI DI MASJID/ SURAU JUMAAT/ SURAU NEGERI SEMBILAN DARUL KHUSUS DALAM FASA ENDEMIK TARIKH BERKUAT KUASA 13 JUN 2022
Talian Bantuan Kecemasan dan Bencana Daerah Jempol
Pengumuman
e-Perkhidmatan

Pengumuman

 

new

MAKLUMAN PERUBAHAN WAKTU OPERASI KLINIK KOMUNITI ROMPIN. 

BAHAGIAN KESIHATAN AWAM KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA TELAH BERSETUJU BAHAWA OPERASI KLINIK KOMUNITI DI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA AKAN DIUBAH KE WAKTU OPERASI 9 JAM SEHARI BERMULA 12:00 TENGAHARI - 9:00 MALAM SELAMA 7 HARI. OPERASI KLINIK KOMUNITI AKAN DITUTUP PADA HARI PERAYAAN BESAR SETIAP AGAMA DI NEGARA KITA MANAKALA HARI KELEPASAN AM LAIN AKAN DIBUKA SEPERTI BIASA.

TARIKH KUATKUASA PERUBAHAN WAKTU OPERASI BERMULA 28 JULAI 2022.

 

 

NOTIS HEBAHAN PENGUATKUASAAN SEKSYEN 160 AKTA KERAJAAN TEMPATAN (AKTA 171); "NOTIS MENGENAI PINDAH MILIK PEGANGAN BERKADAR"

 

 

SENARAI KONTRAKTOR BERJAYA DALAM SEBUTHARGA JABATAN 

Sila Muat Turun Dokumen di sini >> 
PDJL BIL. 03/2022(PDJL.BP.600-2/1/5)

 

 

logo bm ns sprm bpa jpa msc   mampu spa

spr

mdec

malaysia